miércoles, 26 de septiembre de 2012

Inserir element multimèdia







Benaventurats amics blogaires,

En la darrera sessió de GITIC vàrem aprendre a inserir elements multimèdia en el nostre bloc, conceptes que són indispensables per tal d'anar avançant en aquest món virtual.

Primerament us posaré un exemple d'imatges inserides a partir de l'eina "Recortes", que gairebé tots els ordinadors porten equipada.

Com podreu observar, veiem una imatge inserida directament des del navegador i una altra "enganxada" en un document de Google que a la vegada ha estat retallada amb l'eina "Recortes" i inserida en aquesta entrada. És molt senzill realitzar aquesta operació i molt útil alhora per afegir, per exemple, credibilitat als blocs.

També podem inserir videos a les entrades. Per a què us feu una idea, també explicaré breument com es realitza aquest procés.

Primerament, si voleu afegir un video del YouTube, haureu de clicar sobre el botó "inserir un video", i seguidament marcar l'opció "pujar des de YouTube". Cerqueu el video a "YouTube" i feu click en inserir.



Si voleu, també podeu inserir videos directament des d'una pàgina web, com he fet jo a continuació. Com podeu veure he inserit un video de la web www.edu3.cat perquè us serveixi com a exemple:


Edu3.cat Però no us penseu que això és tot. També es poden inserir moltíssimes més coses, com per exemple: música, presentacions, documents de text, enllaços, etc. Però ja ho anireu veient en les meves pròximes entrades.






A reveure!

No hay comentarios:

Publicar un comentario