lunes, 1 de octubre de 2012

El bon comunicador

Ja déu fer un parell de classes de Comunicació oral, escrita i digital (COED) en la qual vàrem haver de portar la imatge d'una persona que creiessim que és una bona comunicadora.

El meu exemple de bon comunicador és en Martin Luther King, i exposaré per què crec que és un bon comunicador després d'una petita biografia:

Martin Luther King va néixer a Atlanta el 15 de gener de 1929 i, a més de ser un famós clergue, va ser un activista en pro dels drets dels negres, per la qual cosa va ser retribuït amb el Premi Nobel de la Pau de 1964. 

Així doncs, fou un dels principals líders del moviment afroamericà pels drets civils dels anys seixanta. Morí assassinat el 4 d'abril de 1968.

Considero que és un bon comunicador ja que va trobar la manera de que el seu missatge arribés a la gent i es sentissin identificats i també per la convicció que mostrava en els seus “meetings”. 

Era un home que sabia què dir en tot moment i que controlava perfectament tot tipus de situacions.




1 comentario:

  1. Xavi! Estic completament d'acord amb tu, crec que Martin Luther King era una persona que tenia les idees molt clares i que feia uns discursos molt fluids i sense entrebancs. Bona feina! Felicitats!

    ResponderEliminar